Vastgoed Onderhoud – Aannemingen
Een klein onderhoudsbedrijf van grote klasse met veel aandacht voor de belangen van de opdrachtgever. Als basis vakmanschap (allrounders) met oog voor de juiste oplossing. Maatwerk, kleine en grote reparaties, aldus service in optima forma. Dringende klachten kunnen nog dezelfde dag worden opgelost.

Vastgoed Onderhoud – Betonherstel
Niet alleen op het gebied van schilderwerk maar ook op het gebied van betonreparaties, vloerafwerking en kitvoegen zijn wij specialist. Door diverse omstandigheden kunnen betonconstructies worden aangetast. Zowel oude als nieuwe betonwerken kunnen wij behandelen. Wij maken hierbij gebruik van duurzame onderhouds- en afwerkingstechnieken, en zorgvuldig geselecteerde materialen.

Vastgoed Onderhoud – Schilderwerken
Al meer dan 60 jaar zijn wij een allround schildersbedrijf en betrouwbare partner binnen de bouwsector. De flexibiliteit en goede organisatie hebben geleid tot aansprekende projecten zoals de TU in Delft en IHC te Krimpen aan den IJssel. Maar naast woningbouwcorporaties, bedrijven, gemeenten en vastgoedbeheerders behoren ook particulieren tot onze opdrachtgevers.