Vol trots kunnen wij u melden dat onze Frans dit jaar mee doet aan de Alpe d’HuZes. Uiteraard steunen wij hem en wensen hem veel succes bij het inzamelen van geld voor onderzoek tegen kanker….

Zijn reden om mee te doen:
Bijna iedereen krijgt in zijn of haar omgeving vroeg of laat te maken met kanker. Ik (Frans) ben hier persoonlijk mee in aanraking gekomen en heb meerdere mensen in mijn omgeving aan deze oneerlijke ziekte verloren. Samen met vrienden ontstond er de behoefte om iets te doen. Immers, zo lang kanker een dodelijke ziekte is, is er geld voor onderzoek nodig. En zoals we allemaal weten., onderzoek kost geld….. veel geld.

Met fietsen als hobby is de link naar Alpe d’Huzes snel gelegd. Daarom heb ik mij ingeschreven voor de editie 2019 en ga ik drie keer de Alpe d’HuZes op fietsen. Met als doel zoveel mogelijk geld op te halen. En daar wil ik jouw hulp bij vragen. Wil je samen met mij, helpen aan een wereld waarin je niet meer dood gaat aan kanker? Jouw donatie maakt het verschil en echt iedere euro telt !! En door het antistrijkstokbeleid weet je zeker dat elke door jouw gedoneerde euro besteedt wordt aan onderzoek.

U kunt hem sponsoren:
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/franszutphen