Skip to Content

Blog

Goede Vrijdag en 2e Paasdag gesloten

Vanwege Goede Vrijdag en 2e Paasdag zijn wij op vrijdag 19 april en maandag 22 april gesloten. Wij zijn u vanaf dinsdag 23 april weer graag van dienst!

1 Continue Reading →

Welkom Sakhi!

Vandaag is ons team versterkt met een nieuwe collega. Sakhi gaat ons vooral op financieel vlak ondersteunen als Finance Manager / Business Controler. Als welkom hebben wij hem verrast met een mooie bos bloemen

0 Continue Reading →

Opgeven is geen optie….

Vol trots kunnen wij u melden dat onze Frans dit jaar mee doet aan de Alpe d’HuZes. Uiteraard steunen wij hem en wensen hem veel succes bij het inzamelen van geld voor onderzoek tegen kanker….

Zijn reden om mee te doen:
Bijna iedereen krijgt in zijn of haar omgeving vroeg of laat te maken met kanker. Ik (Frans) ben hier persoonlijk mee in aanraking gekomen en heb meerdere mensen in mijn omgeving aan deze oneerlijke ziekte verloren. Samen met vrienden ontstond er de behoefte om iets te doen. Immers, zo lang kanker een dodelijke ziekte is, is er geld voor onderzoek nodig. En zoals we allemaal weten., onderzoek kost geld….. veel geld.

Met fietsen als hobby is de link naar Alpe d’Huzes snel gelegd. Daarom heb ik mij ingeschreven voor de editie 2019 en ga ik drie keer de Alpe d’HuZes op fietsen. Met als doel zoveel mogelijk geld op te halen. En daar wil ik jouw hulp bij vragen. Wil je samen met mij, helpen aan een wereld waarin je niet meer dood gaat aan kanker? Jouw donatie maakt het verschil en echt iedere euro telt !! En door het antistrijkstokbeleid weet je zeker dat elke door jouw gedoneerde euro besteedt wordt aan onderzoek.

U kunt hem sponsoren:
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/franszutphen

0 Continue Reading →

Rook Groep op Intermodal Europe 2016

Op 15, 16 en 17 november 2016 staat de Rook Groep samen met met RCM Bax en DFS op de Intermodal beurs in Ahoy Rotterdam. Breng een bezoek aan onze stand D88.
Deze toonaangevende beurs en conferentie voor bedrijven heeft betrekking op alle gebieden van de container transport en logistiek. Het evenement biedt een waardevol platform in deze industrie en er zijn hoogwaardige sprekers en de belangrijkste exposanten komen hier samen.

0 Continue Reading →

Roparun Pinksterweekend 2016 “het was een koude maar goede jubileum editie”

Rook Catering Services heeft de deelnemers van team 64 die meededen aan de Roparun voorzien van diverse versnaperingen.

Team 64; een team dat bestaat uit 23 mannen en vrouwen van de Politie eenheid Rotterdam-Dordrecht. Zij vertrokken op 13 mei om 17.00 uur vanuit Dordrecht en kwamen op 16 mei om 14.00 uur aan op de Coolsingel Rotterdam. Een mooie prestatie! Gefeliciteerd!

0 Continue Reading →

De basis gelegd in 2015 voor verdere groei

Rook Container Maintenance is een gespecialiseerd Shortsea containerreparatiebedrijf en opereert vanuit het hart van de Europese containerwereld. Wij leveren op maat gesneden reparatiediensten en spuiten containers over. RCM heeft de beschikking over een verwarmde en overdekte werkplaats. Onze containermonteurs inspecteren de containers vooraf en geven een exacte prijsopgave. Wij verzorgen al jaren reparaties voor gerenommeerde bedrijven als CMA-CGM, OPDR Hamburg, Samskip, Tschudi Lines en WEC Lines.

In december 2015 hebben wij Transmo van Caru overgenomen waarmee wij onze dienstverlening verder verbreden. Met het samensmelten van beide bedrijven gaan we synergiën creëren zodat wij onze dienstverlening verder kunnen professionaliseren. Wij zijn klaar voor de komst van Coolport en zijn de partij voor reparatie en onderhoud van droge boxen en reefers.

0 Continue Reading →

Harbour Run 2015

Op zondag 11 oktober deden maar liefst 4.000 deelnemers mee aan de Harbour Run in Rotterdam. Rook Catering Services heeft met meerdere stands de deelnemers en bezoekers voorzien van versnaperingen. Tevens had de Rook Groep dit jaar weer een mooi obstakel op het parcours geplaatst die deelnemers aan de Harbour Run moesten trotseren.

0 Continue Reading →

Rook Groep & Monopoly

OPGELET!!!!! Gewoonlijk dient u in het verkeer al extra op te letten bij trams in het verkeer, maar de aankomende maanden even wat extra aandacht, dan ziet u op de zijkant de ROOK Groep staan bij de deelnemers aan de Monopoly Rotterdam Editie.

4 Continue Reading →

Rook Groep bij Uierboord

Muziekfeest met uierboord; het jaarlijkse Uierboorddiner in het Rotterdamse restaurant Old Dutch. Hewi Hoogendijk nam deel aan deze avond met onder andere Ivo Opstelten, Ard-Jan Kooren, Gerard Cox en Rob van weelde.

1 Continue Reading →

Beurs ss Rotterdam

Rook Groep was aanwezig op deze beurs met een mooi geheel nieuwe stand. Dit zorgde voor een frisse uitstraling en het was weer een succes om mee te doen!

0 Continue Reading →