Multifunctionele dienstverlener

De Rook Groep is een multifunctionele dienstverlener op facilitair-, afwerkings- en onderhoudsgebied die haardienstenpakket de laatste jaren op velerlei gebied heeft uitgebreid en een groot netwerk heeft.

Door onze flexibiliteit en één vast contactpersoon zorgen wij ervoor dat uw opdracht zorgvuldig en vlekkeloos wordt uitgevoerd. Vragen en bijzondere wensen kunnen hierdoor zonder problemen snel worden ingevuld, gecoördineerd en geïntegreerd in de planning.

Service is onze mentaliteit.

Rook Vastgoed Onderhoud

Al meer dan 60 jaar zijn wij een allround schildersbedrijf en betrouwbare partner binnen de bouwsector. De flexibiliteit en goede organisatie hebben geleid tot aansprekende projecten.

Rook Multi Onderhoud

De beste keuze voor reguliere schoonmaak en specialistisch reinigen tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een moderne schoonmaakdienst op alle gebieden zoals kantoren, musea, trappenhuizen, scholen en natuurlijk bouwservice, met een gedegen kennis van zaken en eigen opleiding.

Rook Container Maintenance

Een gespecialiseerd container reparatiebedrijf voor reparaties variërend van vrij eenvoudige ingrepen tot het verhelpen van complexe storingen en het geheel overspuiten van uw container(s). Door een goede inspectie vooraf, kunnen wij u een exacte prijsopgave geven.