Rook Catering Services

Rook Catering Services (RCS) is een jong catering bedrijf met als specialisatie bedrijfscatering. RCS neemt de exploitatie van uw bedrijfsrestaurant volledig op zich. Een flexibele organisatie met korte lijnen waar snel schakelen hoog in het vaandel staat. RCS werkt met eigen mensen die zeer vakkundig en flexibel zijn.
Buiten bedrijfscatering worden diverse vergaderlunches, recepties, partijen en feesten voor onze opdrachtgevers op iedere gewenste lokatie verzorgd. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor RST de totale organisatie van een groot feest voor haar werknemers op een partyschip op ons genomen.

Ook themafeesten, zoals “Winter Wonderland” voor personeel en het “Lentefeest” voor vrijwilligers bij Woonstad Rotterdam hebben wij qua catering verzorgd. Daarnaast hebben wij vele vergaderlunches voor diverse gemeenten geregeld.

Alle opdrachten worden met de grootste zorg uitgevoerd en geheel volgens de geldende HACCP normen. Het team heeft plezier in het werk, waardoor u verzekerd bent dat uw evenement, groot of klein, een succes zal zijn.

Bedrijfscatering

Flexibele organisatie

Evenementen